Contact

We komen graag vrijblijvend met je in contact.

Twijfel niet langer en zet de stap om hulp te vragen. Vragen staat altijd vrij en soms helpt het al om even je verhaal te doen.

Wij helpen je om duidelijk te krijgen over hoe we jullie verder zouden kunnen helpen. We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Floortje en Yvonne

Contactgegevens

Contact kan met ons opgenomen worden via het contactformulier of onderstaande contactgegevens.

Om de kwaliteit van de sessies te waarborgen nemen we tijdens afspraken de telefoon nooit op. Aarzel niet om uw naam en telefoonnummer in te spreken, want we bellen u zo snel mogelijk terug.

Via onze Facebook pagina houden we u op de hoogte wanneer er inloopmomenten zijn. We zijn dan aanwezig in de praktijk om uw vragen te beantwoorden.

Contact formulier

 • Praktijk Rheia is gevestigd op:
 • Bolwerk-Noord 89
 • 4611 DS Bergen op Zoom (Noord-Brabant)

De praktijk is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. In de straat in voldoende betaalde parkeergelegenheid. De kosten hiervoor zijn €2,- euro per uur. Gratis parkeren is op loopafstand beschikbaar aan de Noordzijde Zoom. Bushalte Slootmanslaan ligt aan de Korneel Slootmanslaan op minder dan 5 minuten loopafstand.

Bij aankomst kunt u plaatsnemen in de wachtkamer. U wordt daar op het afgesproken tijdstip opgehaald.

Bastion, ondernemerscentrum, welkom, praktijkruimte

Hoewel begeleiding in principe plaatsvindt in onze praktijk, kan het voorkomen dat begeleiding op locatie vanwege de omstandigheden nodig is.

Heeft u een klacht?

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, dan horen we dat graag zo snel mogelijk van u. We zoeken dan in een gezamenlijk gesprek naar een oplossing. Als uw klacht daarmee niet voldoende opgelost is, kunt u een beroep doen op de klachtenprocedure. Er kan contact opgenomen worden met de klachtenfunctionaris en/of klachtencommissie.

Kwaliteit

Yvonne en Floortje zijn beiden aangesloten bij de SKJ en beroepsvereniging BPSW. Hiermee dragen wij uit dat we kwalitatieve en moreel verantwoorde hulpverlening hoog in het vaandel hebben staan. We zijn hier dan ook op aanspreekbaar via het Tuchtrecht. Tevens verplichten we ons hiermee tot regelmatige reflectie en scholing.

 • KVK: 86005030
 • BTW: NL863828693B01

Praktijk Rheia maakt gebruik van de volgende Algemene voorwaarden. Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Dit staat beschreven in onze Privacyverklaring.

Jeugdstem - vertrouwenspersonen AKJ

Alle (pleeg)kinderen, (pleeg- of groot-)ouders en verzorgers die te maken hebben met jeugdhulp, hebben recht op een onafhankelijke vertrouwenspersoon. Daarvoor kunnen zij terecht bij Jeugdstem-Zorgbelang, vertrouwenspersonen in de jeugdhulp. Ondersteuning door de vertrouwenspersoon van Jeugdstem is gratis. Jeugdstem en Zorgbelang zijn onafhankelijke stichtingen, de vertrouwenspersonen zijn niet in dienst van een instelling voor jeugdhulp.

Wat kan de vertrouwenspersoon voor jou doen?

Het kan gebeuren dat je ontevreden bent over de hulp die je krijgt. Als je er niet uitkomt met de hulpverlener van je instelling, neem dan contact op met een vertrouwenspersoon van Jeugdstem. Allereerst luisteren zij naar jouw verhaal. Soms helpt dat al. In ieder geval zal de vertrouwenspersoon je verhaal altijd serieus nemen. Zij of hij informeert je over je rechten en geeft advies. Ook kan de vertrouwenspersoon je ondersteunen bij het opstellen van een klachtbrief en bij een gesprek met de instelling.

Zo bereik je Jeugdstem:

Iedereen die te maken heeft met jeugdzorg en daar vragen over heeft, kan bij ons terecht. Voor informatie, advies of ondersteuning.

 • Telefoon: +31 (0)88 – 555 1000. Je kunt ons gratis bellen op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.
 • Via de online chat De chat is doorgaans geopend van maandag t/m donderdag van 16:00-20:00 uur en op vrijdag van 15:00-17:00 uur.

Voor meer informatie, kijk ook in de informatiefolder die je bij aanmelding hebt ontvangen.

Contact, spelend leren

Begeleiding met de paarden vindt plaats op de volgende locatie:

 • Zorgboerderij Praktijk Intzadel
 • Leguitsedijk 7
 • 4698 PB Oud-Vossemeer

De zorgboerderij is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid.

Rheia - Logo
BPSW - Logo

© 2024 Praktijk Rheia

KVK: 86005030

Fotocredits. De foto’s op deze pagina zijn gemaakt door:

 • In een Blik fotografie, Agnetha Overbeeke bij Zorgboerderij Praktijk Intzadel en Erik van Seters.
 • Voor het maken van de foto’s zijn modellen ingezet en alle foto’s zijn met toestemming geplaatst.